Praca Zarządu Regionu 2 – 6 listopada 2020 r.

Koleżanki i koledzy
Przewodniczący Komisji.
Członkowie Komisji, członkowie związku
Informuję, że ze względu na pogarszającą się sytuację epidemiologiczną w naszym regionie oraz potrzebę zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego pracowników Zarządu Regionu i osób wchodzących na teren biur Zarządu Regionu , proszę, do odwołania, aby kontakty struktur NSZZ “Solidarność” z biurami Zarządu Regionu odbywały się możliwe najczęściej w sposób zdalny , a więc poprzez komunikowanie się telefoniczne i za pomocą łącz internetowych – wykaz numerów telefonów i adresy e-mail  są na stronie Zarządu Regionu.
Osobiście w biurach ZR proszę  pojawiać się  w ważnych i uzasadnionych przypadkach.
Informacja dotyczy również biur oddziałów Zarządu Regionu tj. : PKK Nowa Sól, PKK Świebodzin, PKK Żary
Informuję, że wszystkie zaplanowane zebrania w z przedstawicielami Prezydium ZR w biurach ZR odbędą się w ustalonych terminach pod warunkiem zgodności z obowiązującymi przepisami sanitarnymi obowiązującymi w Polsce i Regionie
Terminy kolejnych zebrań i spotkań związkowych z przedstawicielami Komisji będziemy ustalać na bieżąco wedle potrzeb i obowiązujących w Polsce i Regionie przepisów sanitarnych.
Proszę o zrozumienie zasadności podjęcia takich kroków.
Życzę wszystkim dużo zdrowia .
Pozdrawiam.
Bogusław Motowidełko- Przewodniczący Zarządu Regionu NSZZ “Solidarność” w Zielonej Górze